Stockholmstätarna

Fönster och snickeri

Stockholmstätarna är specialiserade på fönster och dörrar, vi utför arbeten i hela Stockholm.
Vi utför fönsterrenoveringar, fönstertätningar, renovering av träfönster, Antikvarisk målning / Kulturmärka fönster, glasarbeten, ventiler mm.
Vi hjälper gärna till med andra snickerijobb då vi har snickare och egen verkstad. Hör med oss.

Vi hjälper er att bevara era fönsters  ursprungliga karaktär och ökad livslängd. Att renovera sina fönster är ett mer ekonomiskt alternativ än fönsterbyte.
Vi kan även hjälpa er att sänka era uppvärmningskostnader antingen genom byte till energiglas eller professionell fönstertätning.
Men självklart andra fönsterlösningar.

Vi är auktoriserade via Auktoriserat Fönsterunderhåll

Fönsterrenovering

Fönster måste underhållas med jämna mellanrum för att de ska hålla länge. Vi reparerar ruttna karmar och bågar samt hjälper till med glasbyten och målning. Vi tar hand om era fönster från början till slut. Vi ger dina fönster den kärlek dem behöver. Vi kan även hjälpa er att byta fönster.

Fönstertätning

Har ni kallt eller dragiga fönster? Man kan spara upp till 10% av uppvärmningskostnaderna med professionell fönstertätning. Oftast upplever man 1-3 graders skillnad på inomhusklimatet.

Glas

Vanligt glas, energiglas, ljudreducerande glas, isolerglas. Om och nykittningar. Men vi kan även hjälpa er med att spara uppvärmningskostnader genom att byte ert innerglas till ett energiglas. Har ni problem med ljud och buller så hjälper vi er med det också.

Bygg & montage

Vi hjälper dig med mindre byggprojekt Staket ,räcken, altan, trall, parkettgolv, målning, montering

Fönsterputs

Fönsterputs kan vara svårt och tidskrävande. Låt oss putsa era fönster så ni kan njuta av utsikten av rena glasrutor. Vi innehar 2 medaljer i SM i Fönsterputs!

Friskluftsventiler

God ventilation skapar bättre inomhusklimat och är A och O för hus och hälsa. Men man kan inte alltid ha fönstret öppet och då är det bra med spaltventiler i karmen eller bågen. Går också att få med viss ljuddämpning

Träreparationer

Ruttet trä i bågar, karm eller kanske till och med staketet eller grinden? Vi reparera träkonstruktioner eller byter ut dåligt trä. Vi har finsnickare och egen verkstad för tillverkning av speciella önskemål.

Persienner

Sol i all ära, men ibland blir det både för varmt och ljust inne. Vi hjälper dig med både reparation och nymontering av persienner

Termografering

Gör en termografering för att se luft och kylläckage. Få underlag på vad som behövs åtgärdas eller bara säkerställa att allt är bra.

Varför välja oss?

Flexibla

Vi jobbar ständigt för att du ska bli nöjd. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och anpassar oss för att lösa uppgiften på bästa sätt.

Kompetenta

Vi är ett team där varje yrkesgrupp har erfarenhet och kompetens.

Försäkrade

Vi jobbar för att du som kund ska känna dig trygg. Vi har samtliga försäkringar samt kollektivavtal. Vi är även ett auktoriserat företag.

Gratis offert

Vi lämnar alltid gratis offert. Vi kommer gärna ut på ett kundbesök för att ni skall få så korrekt prisbild som möjligt. Men det går bra att mejla oss bilder för uppskattning av pris.

Övriga Tjänster

Vi gör så mycket mer än bara fönster. Vi hjälper våra kunder med det mesta, så gott vi kan.

ROT-avdrag

Vi erbjuder våra kunder rotavdrag utifrån de riktlinjer och regler som gäller. 
Kontakta oss så berättar vi mer om hur ROT-avdraget fungerar.

30% avdrag

på arbetskostnaden

50.000:-/år

Upp till 50.000:- per år och person

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med just dina önskemål så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Kontakt
Tack för ditt meddelande, vi återkommer till dig så snart vi kan
Något gick fel, vänligen prova igen.